Πρέμιερ Λιγκ: Στην 5άδα η Άρσεναλ, «κόλλησαν» στο «Χ» Έβερτον-Τότεναμ και Λίντς-Λέστερ (highlights)

Λίγα γκολ αλλά αρκετές ανακατατάξεις «προσέφεραν» οι απογευματινοί αγώνες της Κυριακής (7/11) στην Πρέμιερ Λιγκ.

Την ώρα που η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, Λέστερ και Τότεναμ δεν σταματούν να προβληματίζουν. Λιντς και Έβερτον πήραν σημαντικούς βαθμούς ενώ η Γουότφορντ του Κλαούντιο Ρανιέρι ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Άρσεναλ – Γουότφορντ 1-0

 

Την τρίτη τους σερί νίκη πέτυχαν οι «κανονιέριδες» στο «Emirates Stadium». Παρά το ακυρωθέν γκολ του Μπουκάγιο Σάκα στο 7′ και το χαμένο πέναλτι του Ομπαμεγιάνγκ στο 36′, η ομάδα του Αρτέτα βρήκε τη λύση. Στο 56ο λεπτό ο Σμιθ-Ρόου νίκησε τον Μπεν Φόστερ με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής. Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για την Άρσεναλ που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας έχοντας 20 βαθμούς.

Λιντς – Λέστερ 1-1

 

Στο «Eland Road» η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό κόντρα στους Κυπελλούχους Αγγλίας. Με 26 λεπτά στο ρολόι, ο Ραφίνια εκτέλεσε απευθείας φάουλ και νίκησε τον Κάσπερ Σμάιχελ για το 1-0 των γηπεδούχων. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολλή ώρα μιας και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Χάρβι Μπαρνς ισοφάρισε πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ. Στη συνέχεια καμία ομάδα δεν κατάφερε να προηγηθεί με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 1-1.

Έβερτον – Τότεναμ 0-0

 

Το εγχώριο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «σπιρουνιών» δεν συνοδεύτηκε με νίκη στο «Goodison Park». Έβερτον και Τότεναμ «κόλλησαν» στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό. Πλέον, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 9η θέση με 16 βαθμούς ενώ τα «ζαχαρωτά» στην 11η με 15 βαθμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος