Ποτσετίνο: «Ο Νεϊμάρ θα παίξει για πολλά ακόμη χρόνια»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Νεϊμάρ θα συνεχίζει να αγωνίζεται για πολλά ακόμη χρόνια, παίρνοντας θέση ουσιαστικά στις δηλώσεις που έκανε προ λίγων ημερών ο Βραζιλιάνος αστέρας.

Ο Νεϊμάρ ανέφερε πριν λίγες ημέρες πως το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ενδέχεται να αποτελέσει το τελευταίο της καριέρας του, λέγοντας πως δεν είναι σίγουρος αν έχει τη «διανοητική δύναμη να ασχοληθεί άλλο με το ποδόσφαιρο».

Ωστόσο, ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, σε δηλώσεις του εν όψει του αυριανού (15/10) αγώνα με την Ανζέ, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο ποδοσφαιριστής του θα συνεχίζει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι ειλικρινής άνθρωπος, εκφράζει γρήγορα τα συναισθήματά του, αλλά η διανοητική δύναμη, η οποία απαιτείται σε μια ζωή που βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο, είναι μεγάλη. Έχει υποστεί μεγάλη πίεση από μικρός. Μερικές φορές τα πράγματα περνάνε εκτός πλαισίου. Ο Νεϊμάρ λατρεύει το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει για πολλά ακόμη χρόνια. Δεν έχω αμφιβολίες».

Για τον Σέρχιο Ράμος ανέφερε:

 «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ράμος θα μπορέσει να βρεθεί στο καλύτερο επίπεδο. Η κατάσταση του Σέρχιο δεν είναι ευχάριστη, επειδή δεν είχε επιλογές να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του ή να παίξει εδώ και πολύ καιρό. Υποφέρει, αλλά είναι δυνατός και όλοι στον σύλλογο τον βοηθούν».

Για το ματς με την Ανζέ: «Οι ομάδες αμύνονται με αυτόν τον τρόπο που αμύνεται η Ανζέ, προσπαθούν να μας “χτυπήσουν” στην κόντρα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και ελπίζουμε να αποφύγουμε τις καταστάσεις απέναντι στη Ρεν και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος