Ποτσετίνο για Μέσι: «Πιστεύαμε πως η αλλαγή του ήταν σωστή λύση»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έδωσε τη δική του εξήγηση, αναφορικά με την επιλογή του να αντικαταστήσει τον Λιονέλ Μέσι στο ντέρμπι κόντρα στη Λυών και στάθηκε στη μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε εν όψει του αυριανού (22/9) εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Μετζ για την έβδομη αγωνιστική της Ligue 1 και επεσήμανε μεταξύ άλλων πως αποτελεί προτεραιότητα η ευημερία του κάθε παίκτη και της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με εξέπληξε που η εικόνα στην αλλαγή έκανε τον γύρο του κόσμου Καταλαβαίνω. Το δέχομαι. Δεν εκπλήσσομαι. Όπως εξήγησα, με τις πληροφορίες που είχαμε, πιστεύαμε ότι αυτή ήταν η σωστή λύση. Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές θέλουν να είναι στο γήπεδο. Καταλαβαίνουμε».

«Έχουμε ένα πρόγραμμα μεταξύ των διεθνών «διαλειμμάτων» για τις εθνικές ομάδες (Μετζ, Μονπελιέ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεν). Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Η προτεραιότητα είναι η ευημερία του κάθε παίκτη και της ομάδας. Η προτεραιότητα είναι πάντα η νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος