Πομάσκι: «Ο Τεντόγλου είναι ψυχρός και χωρίς σκαμπανεβάσματα» (video)

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ αποθέωσε τον αθλητή του για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιώργου Πομάσκι:

«Πήρα ότι μπορεί να πάρει κανείς από τον στίβο. Δεν έχω να ζηλέψω κάτι, να ονειρευτώ κάτι, τα πήρα όλα. Άμα δείτε τον αγώνα θα δείτε ότι όλα αυτά τα παιδιά είναι νέα παιδιά. Πάρα πολύ ενθουσιώδεις, ξέχασαν ότι προηγείται πάντα η τεχνική και έκαναν πολλά λάθη. Ζοριστήκανε, πιεστήκανε και τους περιόρισε από το να κάνουν τις επιδόσεις που μπορούν. Αυτό δημιούργησε μια καθυστέρηση στην εξέλιξη των αγώνων.

Σε όλο τον αγώνα έλεγε ότι έχει κι άλλα άλματα. Δεν αυξάνεται η πίεση προς το τέλος του αγώνα που μειώνονται τα άλματα και οι ευκαιρίες για αυτόν. Είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει το καλύτερο ανά πάσα στιγμή. Είναι ψυχρός, ανά πάσα στιγμή ξέρει τις ικανότητες του, ξέρει πως να πάρει το καλύτερο από τον εαυτό του. Δεν έχει σκαμπανεβάσματα, είδατε ότι και το πάτημα ήταν τέλειο και η επίδοση ήταν ακριβώς όσο χρειαζόταν».

Διαβάστε ακόμη

Τεντόγλου: «Δεν το περίμενα να κερδίσω έτσι – Ήμουν τυχερός και άτυχος ταυτόχρονα» (video)
Αυτοκρατορικό άλμα Τεντόγλου – Δείτε την πτήση του στα 8.41μ!
«Και πού να βρουν ψυχή οι Κουβανοί;» – Ακούστε ξανά τη φοβερή περιγραφή των δημοσιογράφων της ΕΡΤ για τον Τεντόγλου (video)
Μίλτος Τεντόγλου – βίντεο: Η διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο του χρυσού μεταλλίου
I. Παπαδημητρίου-μητέρα Μ. Τέντογλου: Ξεσηκώσαμε τα Γρεβενά μετά το χρυσό άλμα

Ακολουθήστε το ertnews.gr, για να παρακολουθείτε ζωντανά τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Μείνετε συντονισμένοι για ό,τι συμβαίνει στο μεγάλο ραντεβού της Ιαπωνίας, μέσω των μεταδόσεων λεπτό προς λεπτό του www.ertnews.gr και του συνεχώς ανανεωμένου φωτογραφικού & οπτικοακουστικού υλικού της ΕΡΤ· το οποίο, θα σας εξασφαλίζει εντυπωσιακές εικόνες από τα παρασκήνια των αγωνισμάτων, αλλά και τα ενδότερα του Ολυμπιακού Χωριού· ξεχωριστά βίντεο με τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και τις σημαντικότερες στιγμές τους εντός & εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος