Ποιος Μέσι; Ξεκίνησε η εποχή του Άνσου Φάτι στην Μπαρτσελόνα

«Με το δεξί» στην επιστροφή του Άνσου Φάτι οι Καταλανοί, οι οποίοι επικράτησαν με 3-0 της Λεβάντε στο «Καμπ Νου».

Ο Ρόναλντ Κούμαν «κατέβασε» μια ενδεκάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες όπως ο Γκάβι, ο Έρικ Γκαρσία και ο Νίκο Γκονζάλες. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μέμφις Ντεπάι κατάφερε να πετύχει το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε τον τελευταίο καιρό. Ο Ολλανδός επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για να «γράψει» το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματά της. Μετά από ένα γύρισμα του Σερτζίνιο Ντεστ πάνω στην γραμμή, ο Λουκ Ντε Γιόνγκ πλάσαρε από ευνοϊκή θέση για να κάνει το 2-0.

Αυτό το προβάδισμα ήταν αρκετό για την ομάδα του 58χρονου προπονητή, η οποία κατάφερε να το κρατήσει το «μηδέν παθητικό» έως την λήξη του αγώνα. Στο 81ο λεπτό, το «Καμπ Νου» σηκώθηκε «στο πόδι» για την επιστροφή του Άνσου Φάτι στην αγωνιστική δράση μετά από δέκα μήνες. Ο νεαρός σταρ μπήκε στην θέση του Λουκ Ντε Γιόνγκ φορώντας το «θρυλικό» Νο10 του Λιονέλ Μέσι και του Γιόχαν Κρόιφ. Δεν έμεινε όμως στην αποθέωση κατά την είσοδό του, μιας και στο 90’+1′ με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέτυχε ένα «μαγικό» γκολ για να πετύχει το τελικό 3-0.

Πλέον, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερα. Παράλληλα, ο Ρόναλντ Κούμαν κερδίζει σημαντικό χρόνο για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στην Βαρκελώνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος