Εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 θα είναι ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς ανακοινώθηκε η ποινή που του επιβλήθηκε για την υπόθεση ντόπινγκ του Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Ο Μήτογλου είχε βρεθεί όπως αποκάλυψε η FIBA θετικός στην μεθανδιενόνη, η οποία φυσικά είναι μία απαγορευμένη ουσία.
Η ποινή η οποία επιβλήθηκε στον Ντίνο Μήτογλου είναι αυτή των 32 μηνών και ο καλαθοσφαιριστής θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τις 25 Νοεμβρίου του 2024. Η ποινή είναι ελαφρυντική, καθώς ο Έλληνας ψηλός βοήθησε τις Αρχές με την σύλληψη της γιατρού που του χορήγησε την μεθανδιενόνη.
Υπενθυμίζουμε πως ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε τεστ ντόπινγκ στις 3 Μαρτίου του 2022, πριν από τον αγώνα της ομάδας του, Αρμάνι Μιλάνο, εναντίον του Παναθηναϊκού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος