Ζέκα: «Δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη από Δανία και Ελλάδα – Δεν έχω λόγια»

Ο Κάρλος Ζέκα τραυματίστηκε (3/10) στο ματς της Κοπεγχάγης με τη Βίμποργκ για το πρωτάθλημα Δανίας και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 33χρονος ωστόσο, είχε μία επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε χθες για τον τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη χιαστού).

Ο διεθνής μέσος, θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από το twitter της Κοπεγχάγης, όσους τον στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη, αλλά και κρίσιμη για την καριέρα του στιγμή.

«Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι με συμπαθούν, αλλά δεν περίμενα τόσο μεγάλη υποστήριξη. Από όλους στη Δανία και από όλους στην Ελλάδα», είπε ο Κάρλος Ζέκα και συνέχισε:

«Τελικά, είναι αυτό που μετράει όταν παίζεις ποδόσφαιρο. Φυσικά, οι τίτλοι είναι επίσης σημαντικοί, αλλά το να βλέπεις ανθρώπους να σε υποστηρίζουν τόσο πολύ , αυτό είναι κάτι που σου δίνει περισσότερη δύναμη. Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη. Δεν έχω λόγια γι αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ και ότι είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί, πως υπεύθυνος για την επέμβαση ήταν ο γιατρός του συλλόγου Μόρτεν Μπέσεν, με τον οποίο ο Ζέκα εμφανίζεται σε φωτογραφία στο Twitter του συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος