«Τσίμπησε» τον βαθμό στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Όρθιος στο Περιστέρι έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κλωναρίδη στο 6’ και ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Μορέιρα στο 90’.

Χωρίς νίκη για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με το τέρμα του Μορέιρα στο τελευταίο λεπτό έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς έκανε ο Ατρόμητος και στο 6ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κλωναρίδη που έκλεψε τη μπάλα από τον Πίρσον και με σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν (1-0).

Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε δεύτερο τέρμα με τον Γκαλβάο που προσπάθησε δύο φορές με σουτ να νικήσει τον Λοντίγκιν χωρίς όμως επιτυχία.  Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 21’ με το τετ α τετ του Περέα που νικήθηκε από τον Πίριτς.

Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε ο ΠΑΣ στο 53’ με τον Περέα που δεν μπόρεσε να πλασάρει από πολύ καλή θέση, ενώ στην επόμενη φάση ο Λοντίγκιν απέκρουσε με τα πόδια του γυριστό σουτ του Κλωναρίδη. Ο Νάτσος στο 64΄σούταρε ψηλά άστοχα και στο 70’ ο Λοντίγκιν με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε την κεφαλιά του Κλωναρίδη. Στο 72’ ο Πίριτς εντυπωσιακά σταμάτησε το σουτ του Μπρέμερ και στο 88’ ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση. Από πάσα του Μίνα στο δε΄θυτερο δοκάρι ο Μορέιρα πλάσαρε για το 1-1 το οποίο κατακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, αφού νωρίτερα ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ.

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Κάργας, Σάλιακας, Μπρένερ

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90+3 Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης (61΄ Νάτσος}, Κλωναρίδης (75΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης (75΄ Μπεντινέλι).

ΠΑΣ Γιάννινα {Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82΄ Παντελάκης), Πίρσμαν, Μορέιρα (90΄+5 Λιάσος), Καραχάλιος {82΄ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65΄ Μπρένερ), Τριάδης (46΄ Λώλης), Περέα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος