Τσάβι: «Δεν άξιζε να χάσει η Βιγιαρεάλ»

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ με 3-1, ωστόσο ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεθ, τόνισε πως η αντίπαλος δεν άξιζε την ήττα.

Στο πρώτο τρίποντο των «μπλαουγκράνα», μακριά από το «Καμπ Νου», τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν τις ευκαιρίες για να υπερασπιστούν την έδρα τους, ωστόσο δύο τέρματα στο 88′ και στο 90+4′, χάρισαν τη νίκη στην Μπάρτσα, που πλησίασε στο -3 από την πρώτη τετράδα, έχοντας 23 βαθμούς μετά από 14 γύρους.

«Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και κυριαρχήσαμε λιγότερο από όσο φαίνεται. Είχαμε όμως την τύχη με το γκολ του Μέμφις και το πενάλτι. Είναι τρεις χρυσοί βαθμοί γιατί είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας και έτσι όπως είμαστε είναι σημαντικό. Η Βιγιαρεάλ δεν άξιζε να χάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει όμως να εκτιμάς τη νίκη. Είναι σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα Champions League» ήταν τα λόγια του Τσάβι, ο οποίος ήταν σαφώς ευχαριστημένος από το «διπλό» της ομάδας του, δεν παρέλειψε ωστόσο, να κάνει αυτοκριτική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος