Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς γνωστοποίησε την προσθήκη του Ρικάρντο Βαζ, ο οποίος επανέρχεται στη χώρα μας ύστερα από δυόμισι χρόνια παρουσίας στον κρητικό σύλλογο κατά την περίοδο 2019 – 2021.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ricardo Vaz, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1994, ο Ricardo Vaz ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Liga Sabseg της Πορτογαλίας με τη φανέλα της SC Covilhã, με την οποία είχε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Estoril Praia της Πορτογαλίας, με την οποία είχε 11 συμμετοχές, οι 3 εκ των οποίων στο Europa League.
Τον Ιανουάριο του 2015 πήρε μεταγραφή στην CF Reus Deportiu της Ισπανίας, με τα χρώματα της οποίας κατέγραψε 84 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέσα σε μια τετραετία.
Τον χειμώνα του 2019 αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ, έχοντας 37 συμμετοχές στη Super League 1 κι άλλες 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.
Το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της SC Covilhã, από την οποία τον απέκτησε η ομάδα μας.
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος