Σημαντικό βήμα για την πρόκριση η Λαμία, 2-0 τον Ιωνικό

Η Λαμία επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού Νίκαιας στο «Αθανάσιος Διάκος» στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» και «φλερτάρει» με την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Λαμίας δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρ΄ όλα αυτά το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε να βρει τον τρόπο να σκοράρει δύο φορές χωρίς να δεχτεί γκολ και πλέον, έχει τον πρώτο λόγο ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα του Ιωνικού μετά από τρεις εβδομάδες.

Στο 25΄ από σέντρα του Βύντρα, ο Τσούκαλος σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Αναγνωστόπουλο, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το 2-0 ήρθε στο 53΄, με τους Φθιώτες να «πιάνουν στον ύπνο» την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Γκόλεμιτς έκανε βαθιά μπαλιά στην… πλάτη της άμυνας, ο Ρόμανιτς πρόλαβε τον Βαφέα και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Κίτρινες: Βλαχομήτρος – Τσιριγώτης

ΛΑΜΙΑ (Ν. Γρηγορίου): Σαράνοφ, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Βύντρα, Γκέντσογλου, Νούνιες (56΄ Βλαχομήτρος), Ελευθεριάδης (65΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (56΄ Μπεχαράνο), Τιρόνε (81΄ Μαζουλουξής), Τσούκαλος (56΄ Μανουσάκης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας (80΄ Αοσμαν), Σάντσεζ, Ματσούκας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Πογοσιάν (65΄ Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (65΄ Κιάκος), Μάναλης, Καμπράλ (80΄ Λένις)

Τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων, της 6ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος:

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 0-1

Άρης-ΟΦΗ 3-1

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 3-2

Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1

ΑΕΚ-Κηφισιά 4-0

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1

Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Λαμία-Ιωνικός 2-0

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος