Ροντρίγκες: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα ελληνικά γήπεδα»

Ντεμπούτο μετά από μια πενταετία για τον Γκάρι Ροντρίγκες στο ελληνικό πρωτάθλημα και την περίοδο 2016-2017 που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Για λογαριασμό του Ολυμπιακού πλέον, ο επιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι, μίλησε για το πόσο νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί, αλλά και την ενσωμάτωση του στους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την επιστροφή μου στα ελληνικά γήπεδα. Με τα πρώτα μου λεπτά στο Ολυμπιακό, πολύ ικανοποιημένος και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

«Έχω ενσωματωθεί, νιώθω πολύ καλά, έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος για το σημερινό παιχνίδι και την ομάδα».

«Είμαι έτοιμος και ελπίζω να πάρω περισσότερα λεπτά. Νομίζω ότι πραγματικά αυτή είναι μόνο η αρχή. Νιώθω έτοιμος και πραγματικά ανυπομονούσα γιατί ήμουν καιρό εκτός γηπέδων. Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι θα έρθουν και καλύτερες ευκαιρίες».

Τέλος, μίλησε και για τον προσεχή αγώνα με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης: «Το Europa League είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση με ωραία ατμόσφαιρα και είναι ωραία παιχνίδια να παίζεις. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος