Ρονάλντο: «Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και να κατακτώ τίτλους»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στο βιογραφικό του, αλλά και στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε εχθές στη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ιρλανδίας με 2-1, (89′, 90+6) , έγινε ο αρχισκόρερ όλων των εποχών, σε επίπεδο εθνικών ομάδων (111 γκολ), ξεπερνώντας τον σπουδαίο Ιρανό στράικερ, Αλί Νταΐ.

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τα δύο γκολ που μας έδωσαν την νίκη. Και είμαι, επίσης, πολύ χαρούμενος για το ρεκόρ. Είναι το κίνητρο και η επιθυμία που έχω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτό το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψα (σ.σ. με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με έκανε χαρούμενο που επέστρεψα στο σπίτι μου. Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και να κατακτώ τίτλους», σχολίασε ο «CR7» και πρόσθεσε: «Αυτό το ρεκόρ μου ανήκει και είναι μοναδικό. Μου έλειπε ένα γκολ, πέτυχα δύο και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος».

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, τόνισε: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό προκαλεί λίγο άγχος, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί έδωσαν τα πάντα για να αλλάξουν τα πράγματα και να πάρουν την νίκη. Και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος