Ράνγκνικ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ομάδας»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να επικρατήσει τη Δευτέρα (27/12) της Νιουκάστλ και ήρθε ισόπαλη 1-1 για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Αύριο (30/12), οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υποδέχονται στις 22:15 την Μπέρνλι για την 20η στροφή του αγγλικού πρωταθλήματος και στη Συνέντευξη Τύπου, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ραλφ Ράνγκνικ δεν φάνηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ομάδας από τότε που ανέλαβε.

Οι δηλώσεις του Ραλφ Ράνγκνικ:

«Ο Ράφα δεν είχε παίξει για 5 με 6 εβδομάδες. Ναι, έκανε ένα λάθος πριν από το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, αλλά πέρα απ’ αυτό νομίζω ότι έπαιξε καλά. Δεν θα έλεγα ότι ήταν… εξωπραγματικός, κάτι που ισχύει και για τον Χάρι, αλλά πήγαν καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μιλάμε για τις ατομικές εμφανίσεις των παικτών, πρέπει να βελτιωθούμε συνολικά ως ομάδα. Σαφώς και δεν είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό εξέλιξης της ομάδας. Κάθε φιλόδοξος προπονητής -και δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους άλλους προπονητές και σε μένα σ’ αυτό το κομμάτι- θέλει να κάνει γρήγορα και μεγάλα βήματα προς τα εμπρός.

Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να προπονείσαι καλά κι όπως γνωρίζετε, χρειάστηκε να κλείσουμε το προπονητικό κέντρο μας (Carrington) για τέσσερις μέρες. Ήταν πολύ αρνητική έκπληξη ο τρόπος που παίξαμε σε σχέση με την ταχύτητα, το τέμπο μας και τη φυσική κατάστασή μας».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος