Προς την έξοδο ο Κούμαν – Υποψήφιοι οι Κόντε και Τσάβι για την αντικατάσταση του

Μπαρτσελόνα και Γρανάδα μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας στο «Καμπ Νου» (1-1), για την πέμπτη αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, προηγήθηκε στο 2′ με τον Ντομίνγκος Ντουάρτε και μέχρι το 90΄ κρατούσε το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι Καταλανοί «έσωσαν την παρτίδα» στις καθυστερήσεις με τον Ρόναλντ Αραούχο.

Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας που παρέταξε ο Κούμαν απέναντι στην Γρανάδα, δεν ξεπερνούσε τα 24 έτη, με την τετράδα της άμυνας (Ντεστ, Αραούχο, Γκαρσία, Μπαλντέ) να αγγίζει τα 20 έτη.

Όπως είναι λογικό, ιδίως μετά και τη βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στην πρώτη ημέρα των ομίλων του Champions League (0-3), η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δυσαρέστησε τους φιλάθλους.

Το μέλλον του Ολλανδού στον πάγκο της Μπάρτσα είναι αβέβαιο, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία άσκησαν έντονη κριτική προς το πρόσωπο του, η διοίκηση των Ισπανών δεν επιθυμεί να του δώσει και άλλες ευκαιρίες.

Πρώτη επιλογή σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι ένας εκ των θρύλων του συλλόγου και από τους κορυφαίους που αγωνίστηκαν ποτέ στην μεσαία γραμμή, Τσάβι. Ωστόσο, ψηλά στην λίστα φέρεται να είναι και το όνομα του Αντόνιο Κόντε.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο Κούμαν θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» για τον αγώνα με την Κάντιθ (23/9, 23:00).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος