Ποστέκογλου: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους παίκτες»

Η Σέλτικ γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Ρεάλ Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 στο 27ο λεπτό.

Ο προπονητής των Σκωτσέζων, Άγγελος Ποστέκογλου, γεννημένος στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένος στην Αυστραλία (από πέντε ετών) έγινε ο πρώτος προπονητής από τη χώρα της Ωκεανίας που έδωσε το «παρών» σε φάση ομίλων μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους παίκτες. Νομίζω ότι, απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, είχαμε τις στιγμές μας όπου θα μπορούσαμε να τις έχουμε εκμεταλλευτεί. Δυστυχώς δεν το κάναμε αυτό, έδειξαν κάποια ποιότητα από την αρχή, που μας τιμώρησε. Οι παίκτες έμειναν εκεί μέχρι το τέλος και σκέφτομαι ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο 56χρονος τεχνικός.

Ο ίδιος αντικατέστησε στον πάγκο των «καθολικών» τον Νιλ Λένον πριν από την τρέχουσα σεζόν, αφού η Σέλτικ δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Σκωτίας την περασμένη περίοδο (η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια).

«Το ποδόσφαιρο που παρουσιάσαμε ήταν ακριβώς αυτό που θέλουμε, δείξαμε την εικόνα της ομάδας που θέλουμε να είμαστε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα» δήλωσε στην Celtic TV.

«Όταν παίζεις εκτός έδρας, πετυχαίνεις τρία γκολ και δημιουργείς πολλές περισσότερες ευκαιρίες, νομίζω ότι προχωρώντας μπροστά υπάρχουν κάποια καλά σημάδια. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν πολλές διαφορές μεταξύ των ομάδων» πρόσθεσε.

«Πιθανότατα είχαμε ίσες ευκαιρίες, αλλά εκμεταλλεύτηκαν μία περισσότερη από εμάς. Όπως είπα πριν τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανθεκτικοί σε αυτόν τον όμιλο. Δεν θέλουμε να δικαιολογηθούμε. Θέλουμε να είμαστε ένα συγκεκριμένο είδος ποδοσφαιρικής ομάδας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες και αυτό έδειξαν οι παίκτες».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος