Πήρε βαθμό στο Τορίνο και επέστρεψε στην κορυφή η Μίλαν (highlights)

Έναν εξαιρετικά σημαντικό βαθμό απέσπασε η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εκτός έδρας από την Γιουβέντους.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρά το κακό της ξεκίνημα, η Μίλαν κατάφερε να φύγει από το «Αλιάντζ Στέιντουμ» με ένα υπερπολύτιμο βαθμό. Με αυτόν τον τρόπο οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στην 1η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας πλέον με την Ίντερ στους 10 βαθμούς.

Το ματς:

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση. Από ένα λάθος της άμυνας της Μίλαν, ο Μοράτα ευνοήθηκε, βγήκε σε τετ α τετ με τον Μενιάν και τον πλάσαρε για το 1-0 στο 4ο λεπτό. Στη συνέχεια οι «ροσονέρι» είχαν κάποιες φάσεις, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα τον Σέζνι σε κάποια από αυτές. Παράλληλα «έχασαν» τον Σίμον Κιάερ ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 35′ λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν αρκετά διαφορετική με την ομάδα του Πιόλι να έχει τη κατοχή και να ελέγχει τον ρυθμό. Η μεγάλη φάση παρόλα αυτά άργησε να έρθει. Στο 76ο λεπτό ο Άντε Ρέμπιτς ισοφάρισε σε 1-1 με μια εξαιρετική κεφαλιά. Από το εξαιρετικό κόρνερ του Τονάλι, ο Κροάτης φορ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σέζνι για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 86′ η Μίλαν άγγιξε την μεγάλη ανατροπή αλλά ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Καλουλού. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική ευκαιρία του αγώνα με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος