Περέιρα για Καραϊσκάκη: «Ωραίο που γυρίζω σε αυτό το γήπεδο – Περιμένουμε μία φανταστική ατμόσφαιρα»

Ένα πολύ σκληρό ματς περιμένει ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα το βράδυ της Πέμπτης (25/11, 22:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με προσωπικότητα κι αυτοπεποίθηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε ακόμη στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος (είχε διατελέσει προπονητής του Ολυμπιακού από τις 7 Ιανουαρίου έως τις 10 Ιουνίου 2015), ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα σενάρια που είχαν δημιουργηθεί για το κατά πόσο θα μπορούσε να έρθει χωρίς πρόβλημα στην Ελλάδα.

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει Champions League και Europa League κι έχει παίξει με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να διορθώσουμε ότι κάναμε λάθος στο προηγούμενο ματς. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν κόντρα επιθέσεις. Να είμαστε πιο σταθεροί και να παίξουμε με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

Τρεις σημαντικοί βαθμοί. Θα είναι φανταστική ατμόσφαιρα. Έτσι την περιμένουμε. Θα είναι πολύ ωραίο που γυρίζω σε αυτό το γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Περέιρα και πρόσθεσε για το αν θα παίξει με 3 ή 4 παίκτες στην αμυντική γραμμή του:

«Προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα να παίξει διαφορετικά συστήματα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνει ο παίκτης το τι του ζητάς και να κατανοεί το σύστημα από το σχήμα που παίζεις. Πρέπει να περιμένετε αύριο για τον σχηματισμό μας. Να δείτε πως θα παίξουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και στο γήπεδο θα έχει την Πέμπτη μία φανταστική ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι».

Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες πως είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα και πως θα είχε πρόβλημα να έρθει στη χώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: «Δεν είναι θέμα για να μιλήσουμε εδώ. Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για δύο μεγάλες ομάδες και όχι για τέτοια θέματα. Λυπάμαι αλλά δεν θα μιλήσω για τέτοια θέματα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος