ΠΑΣ(ας) στο Αγρίνιο

Με τους βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα που νίκησε τον Παναιτωλικό με 1-0, για την 22η αγωνιστική της Super League.  Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Σνάιντερ στο 63’.

Σε τροχιά Ευρώπης παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα (εκκρεμεί η απόφαση για την καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ), μετά το νικηφόρο πέρασμα του από το Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, είχαν την απαραίτητη ψυχραιμία και στο 63’ βρήκαν δίχτυα με τον Σνάιντερ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τους τον Καρέλη, αλλά χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάτι ουσιαστικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν πιο ψύχραιμος και ουσιαστικός στο δεύτερο μισό του ματς, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 63’ όταν ο Καραχάλιος σούταρε έξω από τη περιοχή, ο Μελίσσας απέκρουσε, αλλά ο Σνάιντερ πήρε το… ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που έψαξαν την ισοφάριση

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος

KITΡΙΝΕΣ: Λιούι – Καραχάλιος, Πίρσμαν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Μελίσσας, Λιούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης, Φλόρες (72΄ Μαρτενσον), Αντούνες, Μπαρμπόσα (72΄ Νταγκό), Ντουάρτε (83΄ Βργκοτς), Μεντόσα (56΄ Μόρσεϊ), Καρέλης (72΄ Ντίας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (79΄ Οικονομόπουλος), Μίνα (58΄ Λώλης), Περέα (90+4΄ Παντελάκης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος