Παλάσιος: «Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου – Να κατακτήσουμε έναν τίτλο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια με ετήσιες αποδοχές περίπου 600.000 ευρώ. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «πράσινης» ΠΑΕ στο youtube, ο «Τούκου» αναφέρθηκε αναφέρθηκε στην πίεση που άσκησε ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και τον στόχο που έθεσε για να πανηγυρίσει τίτλο.

«Όταν έφτασε η πρόταση, προσπαθήσαμε τόσο εγώ όσο και ο εκπρόσωπός μου να σπρώξουμε τα πράγματα. Έμαθα για τα σχόλια των φιλάθλων και μου άρεσε αυτή η ευκαιρία καθώς και η πρόκληση να έρθω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Νιώθω χαρούμενος.

Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τα νέα. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα μου, σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν είχα καμία αμφιβολία. Διάφοροι φίλοι μου έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μου έγραψαν και μου μίλησαν πολύ όμορφα για τον σύλλογο και την Αθήνα. Αυτό με παρακίνησε να έρθω. Η οικογένειά μου με στήριξε.

Ήξερα ότι έχουν περάσει πολλοί Αργεντινοί από εδώ. Θέλω να συνεισφέρω με τον τρόπο μου και να βάλω την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Θα παλέψω και θα δουλέψω για αυτό.

Από μικρό παιδί ήθελα να έρθω στην Ευρώπη. Στόχος μου είναι η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, κατακτώντας έναν τίτλο. Θέλω να τα καταφέρω και σε ατομικό επίπεδο. Πιστεύω με θυσίες και καθημερινή δουλειά θα τα καταφέρω.

Είδα ότι με υποστηρίζουν, μου έστειλαν φωτογραφίες και μηνύματα, που με έκαναν χαρούμενο. Το δικό μου μήνυμα είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό δουλεύοντας καθημερινά. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε με δύναμη για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος