Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Παλάσιος και του Μπρινιόλι στο «τριφύλλι»

Στη τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό καθώς οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Πατσούκα (για το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού), ένα 24ωρο πριν από το «κλείσιμο» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν φτάσει σε επίπεδο συμφωνίας και στο «τριφύλλι» περιμένουν να έρθουν τα έγγραφα από τους Μεξικανούς προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που θα προσεγγίσει τα 2 εκατ. ευρώ στο σύνολό της.

Η μετακίνηση του Παλάσιος θα «κλειδώσει» τα ξημερώματα της Τρίτης (31/8) στις τελικές επαφές των δύο ομάδων και αφού έχουν αποσταλεί τα σχετικά έγγραφα, εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Σε ότι αφορά το θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, οι «πράσινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν την Τρίτη (31/8) την μεταγραφή του 30χρονου τερματοφύλακα με ελεύθερη μεταγραφή και όχι με την Έμπολι να παίρνει κάποια χρήματα. Ο Ιταλός πορτιέρε έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα προκειμένου να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του το οποίο λήγει σε ένα χρόνο.

Μοναδική εκκρεμότητα που μένει να διευθετηθεί για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό, είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου τους στους «πράσινους». Οι «πράσινοι» προσφέρουν διετές συμβόλαιο, ενώ ο εκπρόσωπος του 30χρονου κίπερ ζήτησε τριετή συνεργασία.

Απόψε επίσης αποδεσμεύτηκε από το «τριφύλλι» ο Σαβιέρ για να συνεχίσει ως δανεικός στην Εστορίλ, ενώ για το θέμα του Αϊτόρ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ολλανδίας και της Ισπανίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος