Οίδημα στο γόνατο ο Μπακασέτας – Χάνει παιχνίδι της Εθνικής μετά από δύο χρόνια

Απίθανο φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί ο Τάσος Μπακασέτας στην αποστολή της εθνικής, ενόψει του τελευταίου αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με το Κόσοβο.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αντικαταστάθηκε από τον Μανώλη Σιώπη στο πρώτο ημίχρονο του σαββατιάτικου (6/11) αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Μπεσίκτας, λόγω προβλήματος στο γόνατο, και αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

Όπως δήλωσε ο γιατρός του τουρκικού συλλόγου, Χακάν Τσελίκ: «Στη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Τάσος Μπακσέτας που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπεσίκτας, εντοπίστηκε οίδημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γονάτου. Η θεραπεία του παίκτη ξεκίνησε, θα συνεχιστεί σύμφωνα με την μαγνητική τομογραφία και τις επόμενες μέρες θα γίνει νέος έλεγχος».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπακασέτας έχει συμπεριληφθεί από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στην αποστολή για τα τελευταία δύο παιχνίδια της εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Πέμπτης (11/11) με την Ισπανία, λόγω τιμωρίας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, όπου ο αρχηγός της Εθνικής θα απουσιάσει από παιχνίδι της «γαλανόλευκης». Η τελευταία φορά ήταν στις 8 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε το Λίχτενσταϊν στο ΟΑΚΑ (1-1). Έκτοτε ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια συνεχόμενα και μάλιστα στα 11 εξ αυτών φόρεσε και το περιβραχιόνιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος