Ο Βόλος έστειλε την ΑΕΛ στη Super League 2

Στη Super League 2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ΑΕΛ που ηττήθηκε με 3-1 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» από τον Βόλο και έχασε και τις τελευταίες λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε για παραμονή.

Με πολύ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ξεκίνησε το ματς καθώς στο 3’ ο Δουβίκας στο ετ α τετ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ωστόσο στο 8’ ο επιθετικός του Βόλου βγήκε ξανά απέναντι στην εστία κι έγραψε το 1-0. Μισή ώρα αργότερα (38’) από μπαλιά του Δουβίκα ο Μπαρτόλο διπλασίασε τα τέρματα του Βόλου (2-0) και ουσιαστικά τελείωσε τις ελπίδες της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο μέρος οι «βυσινί» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 51’ έχασαν ευκαιρία  με τον Ακούνια που αστόχησε ελάχιστα. Στο 59’ η ΑΕΛ έμεινε με δέκα αίχτες λόγω αποβολής του Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στο 69’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τέκιο στη περιοχή και ο Ντουρμισάι έκανε το 2-1. Ωστόσο στο 74’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μπουένο που με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φερράρι, Δουβίκας, Μήτογλου – Τσόσιτς, Πινακάς, Ακούνια

ΚΟΚΚΙΝΗ: 59΄ Τσόσιτς (2η κίτρινη)

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τέκιο, Γκρίλο, Μήτογλου, Φερράρι, Τσοκάνης (81΄ Κρητικός), Μπαριέντος (46΄ Ριένστρα), Νίνης (66΄ Μπουένο), Μαρτίνες (46΄ Περέα), Μπαρτόλο (78΄ Κιάκος), Δουβίκας.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Νάγκι, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Στίφλερ (46΄ Μουκαντζό), Κολομπίνο, Νικολιάς, Ντουρμισάι (83΄ Γρηγορόπουλος), Ακούνια, Πινακάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος