Ο Ρονάλντο «μίλησε» στο τέλος και η Γιουνάιτεντ επικράτησε της Άρσεναλ με 3-2 (highlights)

Kριστιάνο Ρονάλντο με το 801ο γκολ της καριέρας του «σφράγισε» τη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League.

 

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της, Ραλφ Ράνγκνικ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές, επικρατώντας της Άρσεναλ με 3-2 σε ένα συγκλονιστικό ματς που τα είχε όλα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι είχε πάρει «φωτιά» από νωρίς, με την Άρσεναλ να προηγείται μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Εμίλ Σμιθ Ρόου έξω από την περιοχή και ενώ ο Ντε Χέα βρισκόταν στο έδαφος τραματίας, ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να κατοχυρώσει κανονικά το τέρμα στους φιλοξενούμενους.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Μάντσεστερ αντέδρασε ισοφαρίζοντας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τέρμα που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντεζ.

CR7 εκτός από την εκπληκτική του εμφάνιση, έφτασε και σε ένα σημαντικό επίτευγμα. Συγκεκριμένα, σημείωσε το 800ο γκολ στην καριέρα του βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «Κόκκινους Διαβόλους» με 2-1 στο 52ο λεπτό με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Άρσεναλ όμως είχε και πάλι την απάντηση με τον Μάρτιν Οντεγκάαρντ σε αντεπίθεση λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα για το γκολ που είχε δεχτεί.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 70′, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε πως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς πέτυχε το 801ο τέρμα της καριέρας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έτσι χάρισε το πολυπόθητο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος