Ο Μπράμπετς… λύτρωσε τον Άρη στη Λαμία (highlights)

Με το γκολ του Μπράμπετς στο 50ο λεπτό, ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Λαμία κερδίζοντας με 1-0 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Super League. Μετά τη νίκη αυτή, οι «κίτρινοι» έχουν πέντε βαθμούς και ισοβαθμούν στην 8η θέση με τους Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό ενώ η Λαμία παρέμεινε στην 11η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Δυνατά ξεκίνησε ο Άρης την αναμέτρηση και στο 6ο λεπτό άγγιξε το γκολ όταν στη σέντρα του Μαντσίνι, ο Μπερτόγλιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι έξω. Στο 17’ ο Κουέστα με εντυπωσιακή απόκρουση σταμάτησε το σουτ του Μανούσου, αλλά στο 37’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίχτη λιγότερο. Ο Ελευθεριάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα  στον Σούντγκρεν και άφησε την Λαμία με δέκα παίχτες. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, η ατομική προσπάθεια του Μαντσίνι στο 42΄που απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ ο Γκαραβέλης.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άρης βρήκε δίχτυα. Από κόρνερ του Μπερτόγλιο, ο Μπράμπετς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Λαμία έφτασε πολύ κοντά στο γκολ ακριβώς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (60’), όταν ο Νούνιες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Ισπανού τερματοφύλακα και ο Καραμάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε απελπιστικά. Στο 67’ ο Μπρούνο Γκάμα πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Γκαραβέλης σταμάτησε τη πορεία της μπάλας προς το τέρμα στη τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ματίγια, Μπερτόγλιο.

Κόκκινες: 37’ Ελευθεριάδης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (79’ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (58’ Αραμπούλι), Νούνιες, Μανούσος (58’ Τζανδάρης), Τιρόνε (58’ Σαραμαντάς), Καραμάνος, Ρόμανιτς (14’ Ελευθεριάδης).

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (74’ Εντιαγέ), Τζέγκο, Μαντσίνι (59’ Ματέο), Μπερτόγλιο (90’+2’ Μάνος), Γκάμα (74’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος