Ο Μπαράλες «καθάρισε» για τον Αστέρα (highlights)

Με το τέρμα του Μπαράλες στο 48ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από την Ριζούπολη, κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Super League.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνει ο Αστέρας στο φετινό πρωτάθλημα.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε το ματς ο Αστέρας και στο 3’ ο Κρέσπι απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Μπρούνο Άλβες απέκρουσε στη γραμμή. Στο 21’ πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κρέσπι που εκτέλεσε φάουλ έξω από τη περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Φατιόν με σουτ αστόχησε.

Ο Κότσαρης απέκρουσε στο 25’ το συρτό σουτ του Μουνάφο, ενώ στο 27’ το σουτ του Σίτο έφυγε λίγο έξω.

Ο επιθετικός μονόλογος του Αστέρα καρποφόρησε στο 48’ μετά το κόρνερ του Ρεγκίς και την κεφαλιά του Μπαράλες που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Απόλλωνας πίεσε στη συνέχεια, έψαξε τρόπους για να σπάσει την καλά κλεισμένη άμυνα των φιλοξενούμενων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία και το 0-1 να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενά)

Κίτρινες: Ντομίνγκες, Σλίβκα, Λισγάρας – Μπαράλες, Καστάνο, Τασουλής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (82΄ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο (82΄ Ματέι), Μαρτίνες (58΄ Σαχλί), Φαν Λα Πάρα (63΄ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (63΄ Ντάουντα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Σανταφέ (82΄ Ιγκλέσιας), Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (71΄ Καπίγια, 81΄ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (90΄+1 Τασουλής), Μπαράλες, Σόνι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος