Νίκη-ανάσα πήρε ο Ατρόμητος

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πέτυχε ο Ατρόμητος στην έδρα του που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό του ματς με τον Μουνίθ και στο 74’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Έρλινγκμαρκ.

Ιδανικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα άνοιξαν το σκορ. Ο Μουνιόθ έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ και νίκησε τον Τσιφτσή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 (1’).

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψάχνοντας και δεύτερο γρήγορο τέρμα και έχασαν καλή ευκαιρία στο 6’ με τον Άλιμπεκ που βγήκε τετ α τετ με τον Τσιφτσή αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 11’ ο κίπερ του Αστέρα έκανε σπουδαία επέμβαση στο πλασέ του Κουλούρη μέσα από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήταν στο 30’ με την κεφαλιά του Μπαράλες που έφυγε έξω. Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίχτη λιγότερο καθώς ο Κρέσπι είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουνίθ. Απειλήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Ο Ατρόμητος συνέχισε επιθετικά και στο δεύτερο μέρος και στο 52΄έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Κουλούρη που απέκρουσε ο Τσιφτσής.

Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το βαθμολογικό τρίποντο της νίκης στο 74’ όταν από ασίστ του Κλωναρίδη ο Έρλινγκμαρκ  έκανε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Κίτρινες: Βασιλαντωνόπουλος, Χαρίσης – Σίτο, Μπαράλες, Ατιένσα

Κόκκινες: 38΄ Κρεσπί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Κιβρακίδης (34΄ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζησαΐας, Μαυρομμάτης (46΄ Παπαδόπουλος), Χαρίσης, Σάλομον (62΄ Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ, Ροτάριου (52΄ Κλωναρίδης), Άλιμπεκ (76΄ Ντένιτς), Κουλούρης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Ατιένσα, Αντζουλάς (87΄ Ριέρα), Καρμόνα, Τασουλής (63΄ Άλβαρες), Μουνάφο (87΄ Καπίγια), Κανελλόπουλος (64΄ Ιγκλέσιας), Σίτο, Κρεσπί, Σονί, Μπαράλες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος