Μύδροι Γκόμες κατά του Κίμιχ: «Αν όλοι έμεναν ανεμβολίαστοι όπως αυτός, θα έπαιζε και εφέτος χωρίς φιλάθλους»

Δημόσια επίθεση του «θρυλικού» βετεράνου στον μέσο της Μπάγερν Μονάχου, για τις επιλογές του στο θέμα της θωράκισης κατά του COVID–19.

«Το γεγονός ότι η ζωή μπορεί ξανά να συνεχιστεί κανονικά, οφείλεται σε όλους όσοι έχουν εμβολιαστεί. Ο Κίμιχ, επίσης επωφελείται από αυτό. Τα γήπεδα είναι και πάλι γεμάτα, αισθανόμαστε χαρούμενοι για το 60%, 70%, 80% του κόσμου που έχει εμβολιαστεί», επεσήμανε ο άλλοτε διεθνής σέντερ φορ, σε τοποθέτησή του στο περιθώριο της τηλεοπτικής κάλυψης του αγώνα ανάμεσα στους Βαυαρούς και τη Μπενφίκα (5–2).

Μύδροι Γκόμες κατά του Κίμιχ: «Αν όλοι έμεναν ανεμβολίαστοι όπως αυτός, θα έπαιζε και εφέτος χωρίς φιλάθλους»

Μετά τη νίκη της Μπάγερν επί της Χόφενχαϊμ με 4–0 στις 23/10, ο Κίμιχ επιβεβαίωσε πως δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί. «Προσωπικά, εξακολουθώ να αισθάνομαι ανασφάλεια. Δεν είμαι κατηγορηματικός, είναι πολύ πιθανό να κάνω το εμβόλιο στο μέλλον», ανέφερε, εξηγώντας την απόφασή του.

Ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν –ο οποίος, νόσησε πρόσφατα αν και πλήρως εμβολιασμένος– σχολίασε ότι «δεν είμαι ειδικός, ωστόσο δίχως τον εμβολιασμό θα ήταν πολύ χειρότερο. Ζούμε σε δημοκρατική κοινωνία και αποτελεί μέρος της αποδοχής διαφορετικών απόψεων», ενώ το θέμα έχει φθάσει μέχρι και την –υπηρεσιακή πλέον– Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος