Μουρίνιο:«Κέρδισε η πιο ισχυρή ομάδα, μοιάζουμε με μία ομάδα δολοφόνων»

Η Ίντερ πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση και υπέταξε τη Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» με 3-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, μίλησε για την ήττα της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε ως μια ομάδα δολοφόνων, ενώ παράλληλα τόνισε πως η Ίντερ άξιζε τη νίκη, καθώς ήταν η πιο ισχυρή ομάδα του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είναι πιο δυνατοί από εμάς, μιλάμε για διαφορά 29 πόντων πέρυσι. Σε κανονικές συνθήκες είναι πιο δυνατοί, βαραίνουν περισσότερο αυτές οι συνθήκες, που δεν ήταν φυσιολογικές, οι οκτώ απουσίες μας είναι πολλές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε επιθετικές δυνατότητες, ήταν σημαντικό να σκοράρουμε στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, και είχαμε δύο πριν το γκολ τους, και δεν το καταφέραμε. Χωρίς επιθετικές δυνατότητες, δεν μπορείς να κάνεις τα λάθη που κάναμε. Το πρώτο γκολ είναι γελοίο, το τρίτο σχεδόν γελοίο. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα. Η ισχυρότερη ομάδα κέρδισε, εμείς είμαστε η περισσότερο απείθαρχη ομάδα, μοιάζουμε με μία ομάδα δολοφόνων. Πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις αντίξοες καταστάσεις. Την Πέμπτη θα είναι ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ενδιαφέρον επειδή έχουμε ήδη προκριθεί, τότε θα είναι πολύ σημαντικό κόντρα στη Σπέτσια τη Δευτέρα και πρέπει να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος