Μοιρασιά για Άρη και Λαμία 1-1 (highlights)

Ισορροπημένο ματς έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λαμία σε φιλικό παιχνίδι.

Κακό θέαμα στο πρώτο μέρος με την Λαμία να χάνει τη πρώτη καλή ευκαιρία στο 8’ όταν από κόρνερ του Γκέντσογλου, οι Μανούσος και Τζανετόπουλος δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Άρης απάντησε στις ευκαιρίες στο 43’ με τον Δεληζήση που από καλή θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε καλύτερη μπάλα, και στο 51’ ο Γκαραβέλης με εντυπωσιακό τρόπο είπε όχι στο τετ α τετ του Ματέο Γκαρσία, ενώ στο 54’ ο Μανουσάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 70’ από κόρνερ του Τιρόνε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σάσα και κατέληξε στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 0-1. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ασλανίδης νίκησε τον Γκαραβέλη για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

Κίτρινες: Τζέγκο, Μπεναλουάν – Αντέτζο, Ελευθεριάδης.

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Λούμορ, Ματίγια (46’ Σάσα), Ντιαγέ (62’ Τζέγκο), Ματέο (84’ Ντουάρτε), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Ιτούρμπε (61’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (61’ Μάνος).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (80’ Βύντρα), Αντέτζο, Τζανετόπουλος (80’ Μαζουλουξής), Σαραμαντάς (73′ Μαρτίνες), Γκέντσογλου, Τζανδάρης (67’ Τιρόνε), Νούνιες (89’ Τρουμπούλος), Μανούσος (56’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς, Μανουσάκης (56’ Καραμάνος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος