Με πεντάρα προκρίθηκε στους «8» η Αναγέννηση Καρδίτσας (highlights)

Πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας που νίκησε με το εμφατικό 5-0 τον Άγιο Νικόλαο στον επαναληπτικό της νίκης της με 1-0 στο πρώτο ματς.

 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Πολίτη που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βιδάλ από τον Κατσαρό. Στο 26’ η Αναγέννηση είχε δοκάρι με τον Πλέγα και ο χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Στο 54’ ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε το 2-0, ο Πλέγας στο 62’ έγραψε το 3-0 και ο Κοτσώνης έξι λεπτά αργότερα (68’) πέτυχε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Πλέγας που πέτυχε χατ-τρικ.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω αψιμαχίας ο Πλέγας με τον Κίτου μετά το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Λαγός (46΄ Μπάλλας), Κοτσώνης, Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Μανιός, Σταμόπουλος (77΄ Γκουγκούδης), Πλέγας, Βιδάλ (64΄ Γκίνη), Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκόα)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Κατσαρός, Πιθαρούλης (78΄ Μαυρής), Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (78΄ Πάγια), Νοκάι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος