Με ισοπαλία σφράγισε την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ (highlights)

Συμπλήρωσε το παζλ των ομάδων που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του κυπέλλου η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία 1-1 με την Κηφισιά στον επαναληπτικό της νίκης της με 4-0 στο πρώτο ματς. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ με τον Γκαρσία στο 55’ και ο Τετέι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 73’.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στον αγώνα ρεβάνς στο 55’ από λάθος αντίδραση του κίπερ Αντωνόπουλου. Ωστόσο, η Κηφισιά αντέδρασε και στο 73’ βρήκε την ισοφάριση με τον Τετέι που πέρασε τον Τσιντώτα και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Τετέι μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90’ να διπλασιάσει τα τέρματα του και της Κηφισιάς αλλά νικήθηκε από τον Τσιντώτα.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Μκρτσιαν, Τόλιος – Μήτογλου

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83 Παυλάκης), Πρίτσας (66΄ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58΄ Καλλέργης), Καραγκούνης (58΄ Φερέιρα), Κρητικός (66΄ Τετέι)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58΄ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (83΄ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66΄ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος