Μαρτίνς: «Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν»

Στα ελαττώματα της Αντβέρπ θέλει να «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν για να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων του Europa League όπως υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» επεσήμανε ότι περιμένει από την ομάδα του να βελτιωθεί στον τομέα της αποτελεσματικότητας στην επίθεση, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια στην απόδοσή της, αναγνωρίζοντας πως «… υπάρχουν πολλά κομμάτια στη δομή μας που μπορούν να βελτιωθούν».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Δουλεύουμε για να έχουμε σταθερότητα και να είμαστε συνεχώς καλύτεροι και με περισσότερη διάρκεια. Το ματς αυτό είναι διαφορετικό από τον Ατρόμητο, αντιμετωπίζουμε μια πολύ επιθετική ομάδα, που παίζει καταιγιστικό ποδόσφαιρο, με κάθετες μπαλιές και πολύ ποιοτικό ρόστερ. Νομίζουμε πως συνεχώς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε το ίδιο συμπαγείς και παραγωγικοί, όπως με τον Ατρόμητο, αλλά σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας. Χρειαζόμαστε σταθερότητα, επιμονή και εξυπνάδα. Πρέπει να είμαστε τακτικά άψογοι απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, να διαχειριστούμε τα λεπτά που ο αντίπαλος θα έχει υπεροχή, να εκμεταλλευτούμε τα ελαττώματα που θα έχει η Αντβέρπ και να έχουμε υπομονή. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ερωτώμενος για τους τομείς όπου περιμένει βελτίωση από την ομάδα του, ο Μαρτίνς είπε: «Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να βελτιώσουμε. Ακόμη κι όσα κάνουμε καλά αυτή τη στιγμή. Τα ποσοστά αποτελεσματικότητας θέλουμε να είναι ψηλά, να έχουμε την ίδια δημιουργική δραστηριότητα. Γενικά δείχνουμε ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά κομμάτια στη δομή μας που μπορούν να βελτιωθούν. Δουλεύουμε για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, γιατί ακόμη δεν έχουμε δει την ομάδα μας στα επίπεδα που θέλουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα, θέλουμε να βελτιωθούμε στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση».

Για το αν περιμένει πολλά γκολ στο ματς με την Αντβέρπ, ο Πορτογάλος απάντησε: «Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δούμε ανοιχτό παιχνίδι, γιατί είναι δύο ομάδες που τους αρέσει το ανοιχτό και το κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει όμως εμείς να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί η Αντβέρπ διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Εμείς θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και αυτή τη φορά πιο αποτελεσματικοί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος