Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι Live Streaming από το ERTFLIX, Live Blogging από το ertnews.gr

Η ώρα του τελικού στο Champions League έφτασε. Απόψε στις 22:00 στο «Ντραγκάο» στο Πόρτο η Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Champions League στον αγγλικό «εμφύλιο».

Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ1, την ΕΡΑσπορ, θα υπάρχει Live Streaming από το ERTFLIX καθώς επίσης και live blogging από το ertnews.gr

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι Live Streaming από το ERTFLIX, Live Blogging από το ertnews.grΕίναι ο όγδοος «εμφύλιος» τελικός τη διοργάνωσης όπου δύο ομάδες από την ίδια χώρα θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, και η τρίτη φορά που η Αγγλία έχει και τους δύο φιναλίστ στον τελικό.

Ο τεχνικός της Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, είναι ένας από τους επτά ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κατακτήσει το τρόπαιο ως παίκτης και προπονητής (με τη Μπαρτσελόνα), θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο με την Μάντσεστερ Σίτι, που θα είναι και ο πρώτος της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά ο Τόμας Τούχελ που απέτυχε πέρσι να κατακτήσει το τρόπαιο με την Παρί ΣΖ στον τελικό καθώς ηττήθηκε από την Μπάγερν, θέλει να πάρει τον τίτλο και να πανηγυρίσει η Τσέλσι την κατάκτηση του τροπαίου, εννέα χρόνια μετά το θρίαμβο του Μονάχου, κόντρα στη Μπάγερν (1-1/ 4-3 στα πέναλτι).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος