Λευκή ισοπαλία (0-0) για Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό (highlights)

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη για την 4η αγωνιστική της Super League.

Τον πρώτο του βαθμό πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Ιωνικό στη Ριζούπολη σε ένα παιχνίδι που κύλησε στη μετριότητα με λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους γηπεδούχους στο 26’ με την σκαστή κεφαλιά του Ντάουντα μετά την σέντρα του Τσιλούλη αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Στο 37’ ο Σαχλί σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στη λήξη του πρώτου μέρους πάλι ο Σαχλί δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ο Ιωνικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο 45αλεπτο και στο 53’ απείλησε με τον Καμπράλ που σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Χουτεσιώτης με νέα επέμβαση στο 67’ είπε «όχι» στο σουτ του Παμλίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό (68’) ο Κότσαρης απέκρουσε σε κόρνερ το άτσαλο διώξιμο του Μπρούνο Άλβες με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα. Στο 83’ ο Κάνιας πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε έξω, ενώ στο επόμενο λεπτό (84’) ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιλούλη.

Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Τσιλούλης, Μπαξεβανίδης – Τουράμ, Καμπράλ

Αποβολές: Τσιλούλης (84’, 2η κίτρινη)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Kότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκεζ, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Σλίβκα (79’ Λα Πάρα), Κάστρο, Τσιλούλης, Σαχλί (46’ Παμλίδης), Ντάουντα (72’ Ν. Ιωαννίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (61’ λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Καμπράλ (64’ Μάναλης), Ρομαό, Ματσούκας (87’ Ματσούκας), Άοσμαν (65’ Κάνιας), Ντάλσιο, Τουράμ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος