Κούμαν: «Ο Αντσελότι μου έδωσε κουράγιο και δεν φοβήθηκα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη μεγάλη νίκη στο «clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1, μέσα μάλιστα στο «Καμπ Νου», για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βαρκελώνης παρουσιάστηκε ξανά με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και η νέα ήττα προκάλεσε την οργή των φιλάθλων κατά του Ρόναλντ Κούμαν.

Μάλιστα φίλοι των «μπλαουγκράνα» επιτέθηκαν στον Ολλανδό τεχνικό μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ενώ ο Κούμαν αποχωρούσε από το γήπεδο με το αυτοκίνητό του, οι οπαδοί τού επιτέθηκαν φραστικά για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και τη μέτρια εικόνα της ομάδας.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τα γεγονότα, ενώ προανήγγειλε πειθαρχικά μέτρα για να μην ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά. Από την πλευρά του ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε για το περιστατικό:

«Δεν φοβήθηκα όταν έφυγα από το γήπεδο, κάποιοι άνθρωποι έχουν έλλειμμα παιδείας. Το αν έχεις δύσκολες στιγμές εξαρτάται από το αν νικάς ή όχι, στις μεγαλύτερες ομάδες υπάρχει περισσότερη πίεση. Ο τεχνικός της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, έχει βρεθεί σε πολλούς συλλόγους και τα γνωρίζει αυτά, συζητήσαμε και μου έδωσε κουράγιο.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος