Κοντά στη Μαρσέιγ ο Σάντσες, επιμένει για Καβάνι η Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με την «Gazzeta dello sport», ο Αλέξις Σάντσες θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την Ίντερ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ.

Ο Χιλιανός επιθετικός, έχοντας καλές σχέσεις με τον προπονητή των Μασσαλών, Χόρχε Σαμπαόλι, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το γαλλικό σύλλογο, ο οποίος θα είναι ο ένατος συνολικά στην καριέρα του (Κομπρελόα, Ουντινέζε, Κόλο-Κόλο, Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ , Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ).

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι στα πλάνα του Σιμόνε Ιντζάγκι για την ενδεκάδα των πρωταθλητών Ιταλίας και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, ενώ επίσης Μπέτις και Σεβίλη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Στην Μπαρτσελόνα, επιμένουν στην απόκτηση του Έντισον Καβάνι.

Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν απελπισμένα ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή και ένα από τα ονόματα που προέκυψε στα γραφεία σκάουτινγκ της ομάδας, είναι αυτό του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, είχε προταθεί στον ισπανικό σύλλογο και την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με την «manchestereveningnews.co», θα χτυπήσουν ξανά την… πόρτα του 34χρονου.

Το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι Καταλανοί θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ως ελεύθερο.

Με την Γιουνάιτεντ πάντως ο Καβάνι μετράει αντίστροφα μιας και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ειδικά μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχει συμπληρώσει με τον αγγλικό σύλλογο 41 συμμετοχές, 17 τέρμα και 6 ασίστ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος