Μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Γουέστ Χαμ με 3-2, ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, εξέφρασε τα παράπονα που είχε για τη διαιτησία της αναμέτρησης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:
«Στο πρώτο γκολ υπάρχει φάουλ στον τερματοφύλακα. Το χέρι του Ογκμπόνα πάει πάνω στον Άλισον. Γι’ αυτό πρέπει να προστατεύονται οι τερματοφύλακες. Δεν του επέτρεψε να πάει στην μπάλα. Πολλοί θα πουν πως ψάχνω δικαιολογίες, αλλά όχι! Αποδέχομαι όταν δεν είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε.
Περιμένουμε λογικές αποφάσεις από έναν διαιτητή και δεν τις είδαμε. Ο Κρέσγουελ έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα. Ακόμη κι αν ακουμπά την μπάλα, δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι στη φάση. Είναι ξεκάθαρα κόκκινη κάρτα. Δεν χωρά καν συζήτηση. Αυτές οι δύο φάσεις επηρέασαν το παιχνίδι. Φυσικά η Γουέστ Χαμ δεν ευθύνεται για τις αποφάσεις του VAR».
Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος