Κλοπ: «Θα οργανωθεί η Γιουνάιτεντ με τον Ράνγκνικ – Άσχημα νέα για τις υπόλοιπες ομάδες της Premier»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επαίνεσε τον Ραλφ Ράνγκνικ, λέγοντας στους δημοσιογράφους σήμερα ότι η πιθανή άφιξη του συμπατριώτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «δεν ήταν καλά νέα» για άλλες ομάδες της Premier League.

Ο Ράνγκνικ, ο οποίος έχει προπονήσει στο παρελθόν ομάδες όπως η Σάλκε, η Χοφενχάιμ και η Λειψία και επί του παρόντος είναι επικεφαλής αθλητισμού και ανάπτυξης στη Λοκομοτίβ Μόσχας, είναι κοντά να ανακοινωθεί ως προσωρινός προπονητής στην Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πολλές αναφορές βρετανικών μέσων ενημέρωσης.

«Είναι λίγο δύσκολο, συνήθως δεν μιλάμε μέχρι να επιβεβαιωθούν όλα αυτά», είπε ο Κλοπ, στη συνέντευξη ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον.

«Είναι προφανώς ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Δυστυχώς ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφτιαξε περίφημα δύο συλλόγους από το πουθενά. Η Γιουνάιτεντ θα οργανωθεί, κάτι που δεν είναι καλά νέα.»

Ο Κλοπ πρόσθεσε ότι ο 63χρονος Ράνγκνικ χαίρει μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των προπονητών στην πατρίδα και είχε κάνει «απίστευτη» δουλειά σε όλους τους συλλόγους που είχε ηγηθεί στη Γερμανία.

Η Λίβερπουλ είναι τρίτη στον πίνακα, τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο Κλοπ πρόσθεσε ότι η Λίβερπουλ πρέπει να δέχεται λιγότερα γκολ για να παραμείνει στην κούρσα του τίτλου και να βρει καλύτερη ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας.

«Δεν είναι τρελό νούμερο (11 γκολ παθητικό) για μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεχόμαστε πάρα πολλά, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε μια καλά ισορροπημένη ομάδα», είπε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος