Κλεμέντ: «Οι παίκτες μου αγωνίσθηκαν με πολλή πειθαρχία και πολλά α….»

Το πρώτο διήμερο του φετινού Champions League ολοκληρώθηκε, χαρίζοντας μας τεράστιες εκπλήξεις, όπως και μεγάλα σκορ.

Μία από αυτές τις εκπλήξεις, ήταν το 1-1 της Κλαμπ Μπριζ με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Βέλγους να περιορίζουν πλήρως την «φονική» τριάδα, Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αμέσως μετά την αναμέτρηση, παρουσιάστηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του.

«Δεν νομίζω ότι μας επεβλήθησαν, είχαμε την κατοχή, αλλά υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού όπου ήταν καλύτεροι από εμάς», σχολίασε αρχικά, ο Αργεντινός τεχνικός της γαλλικής ομάδας και συνέχισε:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι καλά, είχαμε τον έλεγχο, αλλά μετά το πρώτο γκολ, λίγες ενέργειες τους έδωσαν τη δυνατότητα να το πιστέψουν, Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το αμυντικό παιχνίδι των επιθετικών, αλλά ότι πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί σε όλους τους τομείς. Είμαι ικανοποιημένος με την αμυντική τους δουλειά στο γήπεδο. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός ότι δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για έναν αγώνα Champions League.

Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε ισορροπία. Το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Μέσι. Έδειξε θέληση και προσαρμοστικότητα».

Αντίθετα, απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ήταν ο τεχνικός της Μπριζ, Φιλίπ Κλεμέντ:

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Έπαιξαν ένα υπέροχο παιχνίδι, ψυχικά, σωματικά και τακτικά. Αγωνίσθηκαν με πολλή πειθαρχία και πολλά…, πώς το λέτε στα γαλλικά;

Τα πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά στην συνέχεια μόλις βρήκαμε κάποια άνεση με την μπάλα, δεχθήκαμε ένα γκολ. Όμως, η αντίδραση μας ήταν πολύ καλή, αφού αποδείξαμε ότι σωματικά, είμαστε πραγματικά δυνατοί. Χάσαμε λίγο την αποτελεσματικότητα μας, αλλά αυτό οφείλεται στην κόπωση. Είναι ένας ιστορικός αγώνας για την ομάδα της Μπριζ».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος