«Κλειδώνει» τη 2η θέση ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Άρη

Σημαντικό προβάδισμα πέντε βαθμών διαφορά απέκτησε από τον Άρη ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-0 στη Τούμπα για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά κλείδωσε τη 2η θέση καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είχε τη πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 28’ με το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια που έδιωξε σε κόρνερ ο Κουέστα. Έξι λεπτά αργότερα (32’) ήταν η σειρά του Άρη με το σουτ του Γκαρσία που κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 67’ μετά από υπόδειξη και του VAR από πάτημα του Σάσα στο Κρμέντσικ και ο Σβαμπ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα (1-0).

Ο Πασχαλάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 80’ στο σουτ του Μάνου, ενώ στη κόντρα ο Κουέστα είπε «όχι» στο σουτ του Κρμέντσικ. Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ εδραίωσε τη νίκη του με το γκολ του Ζίφκοβιτς που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)

Κίτρινες: Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Κρμέντσικ – Μπεναλουάν, Γκάμα, Μπερτόλιο

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (62′ Λύρατζης), Μπάμπα (86′ Μιχάι), Σβαμπ (78′ Μουργκ) , Αουγκούστο, Ροντρίγκο, Ουάρντα (62′ Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (62′ Κρμέντσικ).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σούντγκρεν (73′ Μπερτόλιο), Γκάνεα, Ιωάννου (73′ Μπρούνο), Ματίγια (83′ Μήτρογλου), Σάσα, Γκάμα, Γκαρσία (56′ Μαντσίνι), Σίλβα (55′ Μάνος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος