Κάρικ: «Δική μου απόφαση να μην ξεκινήσει ο Ρονάλντο – Δεν επέλεξε ο Ράνγκνικ την ενδεκάδα»

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Κάρικ, είπε ότι ήταν δική του απόφαση να μην ξεκινήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ισοπαλία της ομάδας (1-1) με την Τσέλσι την Κυριακή και ότι δεν είχε επιλέξει την ενδεκάδα ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει την ομάδα.

Ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ υποστήριξε πριν από το παιχνίδι ότι ο Γερμανός Ράνγκνικ είχε κάνει την επιλογή της ενδεκάδας, αλλά ο Κάρικ διαφώνησε.

«Δεν είναι έτσι, όχι», είπε ο Κάρικ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. «Ήρθαμε εδώ με ένα σχέδιο. Ήξερα πώς θα έπαιζε η Τσέλσι και θέλαμε να σταματήσουμε τις πάσες προς τον Ζορζίνιο και τον Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ. Υπήρξαν μερικές αλλαγές για να φρεσκάρουμε την ομάδα και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Σχεδόν τα καταφέραμε».

Ο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκίνησε και σκόραρε στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Βιγιαρεάλ μεσοβδόμαδα για το Champions League, μπήκε στο 64ο λεπτό εναντίον της Τσέλσι.

Ο Τζέιντον Σάντσο έδωσε το προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ αλλά η Τσέλσι ισοφάρισε με πέναλτι του Ζορζίνιο.

«Είμαι ελαφρώς απογοητευμένος για να είμαι ειλικρινής», πρόσθεσε ο Κάρικ. «Προηγηθήκαμε, ήλθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Το να προηγηθείς 1-0 και να χάσεις το προβάδισμα, είναι απογοητευτικό».

Από την άλλη, ο Πορτογάλος αστέρας των «κόκκινων διαβόλων», έστειλε το δικό του μήνυμα αντεπίθεσης για τη συνέχεια: «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας και δεν υπάρχει κάτι που να είναι αδύνατο όταν παίζεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γιουνάιτεντ μετά την ισοπαλία που απέσπασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βρίσκεται στην 8η θέση, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος