Ιμπραϊμοβιτς: «Πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για τα δύο επερχόμενα και τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με αντιπάλους την Γεωργία και την Ισπανία, στον όμιλο που συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας.

Ο επιθετικός της Μίλαν φάνηκε να είναι ικανοποιημένος από την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας και δήλωσε πως λόγω των τραυματισμών του πρέπει να έχει μια ισορροπία στο χρόνο συμμετοχής του, ωστόσο δηλώνει έτοιμος για όσο τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς:

«Είναι ωραία. Επιτέλους. Κάθε ημέρα γνωρίζω καλύτερα το σώμα μου, που γερνάει. Όμως το κεφάλι γίνεται νεότερο και γίνομαι πιο… όμορφος. Υπάρχουν νέα πράγματα κάθε ημέρα».

Για το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα και το Euro 2020, o Ίμπρα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο. Ήταν ένα από τα πράγματα που περίμενα με ανυπομονησία και μου έλειπε να παίζω. Έπρεπε όμως να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Δεν ήμουν απόλυτα έτοιμος. Όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να έχω μια ισορροπία στον χρόνο συμμετοχής μου, λόγω των τραυματισμών από τους οποίους προέρχομαι. Εάν βρω τη σωστή ισορροπία θα πρέπει να μπορώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαι εδώ, γιατί είμαι μέλος της ομάδας. Εάν ο προπονητής θέλει να παίξω και στα δύο ματς, θα παίξω και στα δύο. Εάν θέλει να παίξω μόνο ένα, θα παίξω ένα. Εξαρτάται από το τι θέλει αυτός».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος