Γκουαρδιόλα: «Είναι υπέροχο να κερδίζεις 11 ματς σερί, αλλά ήταν καλύτερη η Άρσεναλ»

Η Μάντσεστερ Σίτι με μια σπουδαία ανατροπή κατάφερε να «αποδράσει» με 2-1 από το «Emirates Stadium» χάρη σε γκολ του Ρόντρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και πλέον μετράει 11 συνεχόμενες νίκες στην Premier League.

Παρά τη νίκη και το σπουδαίο κατόρθωμα της ομάδας, ο προπονητής της, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναγνώρισε το γεγονός πως η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως είναι υπέροχο το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει χτίσει η Σίτι.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που στην τελική ευθεία της χρονιάς πάλεψε να είναι μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων. Είχαν επίσης έξι ή επτά ημέρες από τότε που έπαιξαν τον τελευταίο αγώνα. Εμείς, ωστόσο, είχαμε μόνο δυόμιση ημέρες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε ενέργεια. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε να βάλουμε έναν ακόμα παίκτη στη μέση του γηπέδου. Το να κερδίζεις έντεκα παιχνίδια στη σειρά είναι υπέροχο αυτή τη στιγμή. Αλλά κάθε φορά που κοιτούσα τον πάγκο έβλεπα ότι είχαμε τέσσερις παίκτες από την ακαδημία, δεν υπήρχαν άλλοι. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και σε αυτή την περίοδο ήμασταν κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά. Μερικές φορές είναι η σειρά μας».

Για την ανταγωνιστικότητα της Άρσεναλ ανέφερε:

«Ήταν δύσκολο γιατί δεν είχαμε ενέργεια, προσπαθήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το παιχνίδι, το πέναλτι, η ενέργεια του Ακέ, η αποβολή. Μερικές φορές είναι με το μέρος σου, μερικές φορές όχι. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίζεις εδώ στο Emirates».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος