Γκουαρδιόλα: «Ας ελπίσουμε ότι θα παίξει αύριο ο Μέσι»

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, κοντράρονται αύριο (28/9, 22:00) στη Γαλλία για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου, για τον Λιονέλ Μέσι και για το αν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, που «τάραξε» τα νέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με τη μεταγραφή του το καλοκαίρι στο Παρίσι, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο την περασμένη εβδομάδα και ήταν αμφίβολος για τη σύγκρουση με τον πρώην προπονητή του στη Μπαρτσελόνα.

«Ήταν μια έκπληξη για όλους, αυτό που συνέβη, συνέβη. Όλοι τώρα το αποδέχονται», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.

«Πριν από πολύ καιρό δεν μπορούσες να το φανταστείς, αλλά συνέβη. Η ίδια η ζωή, ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ευτυχισμένος εκεί στο Παρίσι. Νομίζω ότι αυτός ο τύπος παίκτη μιλά από μόνος του στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο».

«Ήμασταν τυχεροί που τον είδαμε αυτά τα 16 χρόνια. Η καριέρα του είναι εξαιρετική. Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα παίξει, για το καλό του παιχνιδιού. Υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα ποιότητας στην Παρί ΣΖ, δεν ξέρω πώς να την σταματήσω, είναι τόσο καλοί», πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα.

«Πρέπει να αμυνθείς καλά χωρίς τη μπάλα και να τους κάνεις να τρέξουν όταν έχουμε τη μπάλα. Είναι εξαιρετικοί παίκτες, όλοι το ξέρουν, όλοι είναι πολύ καλοί. Ατομικά και συνδυάζονται τόσο καλά. Οι τρεις παίκτες μπροστά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Συνδυάζονται τόσο καλά, το ταλέντο δεν μπορεί να σταματήσει».

Ο Ριάντ Μαχρέζ σκόραρε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και στα δύο παιχνίδια της περσινής ημιτελικής φάσης, αλλά ο Αλγερινός εξτρέμ, είπε ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσει ξανά η Μάντσεστερ Σίτι, προβλέποντας ένα «σφιχτό παιχνίδι».

«Σκόραρα, αλλά ο τρόπος που παίξαμε ήταν το πιο σημαντικό, η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας», είπε ο Μαχρέζ.

«Πρέπει να παίξουμε όπως παίξαμε με την Τσέλσι, κάθε παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει να παίξουμε με προσωπικότητα, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας όπου κι αν παίζουμε».

Ο Γκουαρντιόλα είπε ότι ο μέσος Ιλκάι Γκουντόγκαν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό μόνο μετά τη διεθνή διακοπή του επόμενου μήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος