Γιοβάνοβιτς: «Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα – Έδειξε σταθερότητα ο Μπρινιόλι»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την απόδοση του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων».

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των «πρασίνων», που αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Μπρινιόλι, τόνισε:

«Είναι όπως το περιμέναμε το παιχνίδι, σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη στην κατοχή της μπάλας. Έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το ότι δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ήταν καλύτερος από εμάς. Αύξησε την πίεση. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από τον τρόπο που παίξαμε. Γυρίσαμε πίσω γιατί μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός.

Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κρατάμε τον ένα βαθμό που είναι θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τις απουσίες που είχαμε όλη την εβδομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε πάρει κάτι εκτός έδρας, μπορούμε να πούμε πως είναι σημαντικός βαθμός. Όμως μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του Μπρινιόλι, που αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, ο Γιοβάνοβιτς σημείωσε: «Δεν θέλω να σχολιάζω παίκτες ξεχωριστά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πρώτο παιχνίδι ένα ντέρμπι. Έδειξε μια σταθερότητα. Αρκετοί στάθηκαν όμως καλά και στο ύψος των περιστάσεων. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος