Επέστρεψε στις νίκες ο ΟΦΗ, 0-1 την ΑΕΛ (video)

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε ο ΟΦΗ που πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ κερδίζοντας την ΑΕΛ με 1-0 με αυτογκόλ που σημείωσε ο Σπαρβ στο 58’ για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησε τη πρώτη καλή φάση στο ματς στο 25’ με το τετ α τετ του Σαρδινέρο που πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα (30’) η ΑΕΛ έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Πινακά που μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

Στο 52’  το δυνατό σουτ του Στάικου έξω από τη περιοχή απέκρουσε ο Νάγκι, αλλά στο 58’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το αυτογκόλ του Σπαρβ που προσπάθησε να απομακρύνει μετά την εκτέλεση φάουλ του Λυμπεράκη, αλλά την έστειλε στην εστία για το 0-1.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες κάρτες: Γλύνος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας / Μπαλόγιαννης

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος (64΄ Γλύνος), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80΄ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς (56΄ Τρούγιτς,) Ντουρμισάι (56΄ Γιουνές), Πλατέλλας.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον (90΄+3 Γρίβας), Λυμπεράκης (86΄ Κοροβέσης), Μπαλόγιαννης (78΄ Γιάννου), Σαρδινέρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος