Έφτασε τις 200 εκτός έδρας νίκες στην πρώτη κατηγορία ο Άρης

Ο Άρης έφτασε τις 200 νίκες εκτός έδρας, επικρατώντας την Τούμπα μετά από 11 χρόνια, ενώ ο ΠΑΟΚ από τότε είχε να κάνει τόσο γρήγορα δύο ήττες εντός έδρας, σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League:

Ο Άρης ήταν η ομάδα που κέρδισε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα μετά από 11 και πλέον χρόνια πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Αυτή η νίκη είναι για τον Άρη η 200η εκτός έδρας στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League, με 10 από αυτές να είναι σε βάρος του συμπολίτη του ΠΑΟΚ. Ο Aρης χρειάστηκε να παίξει 909 αγώνες εκτός έδρας για να πιάσει αυτό το 200άρι, αφού έχει ακόμα 265 ισοπαλίες και 444 ήττες.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έχασε στην έδρα του από τον Άρη μετά από 11 χρόνια. Είναι η δεύτερη φορά στη Super League που χάνει στην έδρα του, μετά από την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι εντυπωσιακό ότι δύο ήττες στην έδρα του ο ΠΑΟΚ πριν αλλάξει ο χρόνος, είχε να κάνει 11 χρόνια, από τότε δηλαδή που έχασε και πάλι από τον Άρη.

Με τη διαφορά ότι τότε ο Άρης είχε κάνει την πρώτη νίκη στην Τούμπα, στις 3 Οκτωβρίου 2010, ενώ τη δεύτερη την είχε πετύχει ο Ατρόμητος στις 28 Νοεμβρίου 2010. Στην ίδια ημερομηνία δηλαδή που ο ΠΑΟΚ και φέτος έκανε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος