«Διέλυσε» τον Παναιτωλικό με πεντάρα ο Άρης

Μια ευρεία νίκη κόντρα στους Αγρινιώτες πήρε η ομάδα του Άκη Μάντζιου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 5-1.

Το ματς

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν πολύ καλά την αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 18ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Δεκαέξι λεπτά αργότερα ο σκόρερ έγινε δημιουργός και τροφοδότησε τον Φακούντο Μπερτόγλιο για το 2-0. Πριν καλά καλά γίνει τελειώσουν οι πανηγυρισμοί, ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν από άλλη μια δημιουργία του Καμαρά. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Μπερτόγλιο κέρδισε άλλο ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρούνο Γκάμα για το 4-0.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το ματς ουσιαστικά να έχει κριθεί. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μάντζιου βρήκε και πέμπτο τέρμα με τον Εντιαγέ στο 52′. Δεκαπέντε λεπτά μετά, ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Νίκο Βέργο. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μεγάλη ευκαιρία για ένα έκτο γκολ, όμως ο Χουάν Ιτούρμπε αστόχησε στο τρίτο (!) πέναλτι της ομάδας του στο ματς στο 82ο λεπτό.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: Εντιαγέ, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε – Λούι, Κορνέλιους, Χρ. Μπελεβώνης, Αντούνες.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ (60’ Σάσα), Μπερτόγλιο (59’ Ιτούρμπε), Γκάμα (60’ Μαντσίνι), Ματέο (83’ Ματίγια), Καμαρά (83’ Μάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι (46’ Αποστολάκης), Κορνέλιους, Μαλής (89’ Μπακαδήμας), Αντούνες, Βαρόνε (22’ Χρ. Μπελεβώνης), Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος (71’ Καρέλης) .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ