Χορταστική ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Παναιτωλικό (highlights)

Ούτε στην 4η αγωνιστική της Super League, κατάφερε η Λαμία να γευτεί τη χαρά της νίκης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της απέναντι στον Παναιτωλικό. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο Μαζουλούξης στο 10’ και ο Νούνιες στο 66’ ενώ για τον Παναιτωλικό βρήκαν δίχτυα ο Ντουάρτε στο 30’ και ο Βαρόνε στο 90’.

Επιθετικά ξεκίνησε στο παιχνίδι η Λαμία και στο 9’ είχε τη πρώτη καλή στιγμή καθώς ο Μανουσάκης μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό (10΄) από κόρνερ του Τιρόνε ο Μαζουλουξής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσα με σουτ του Ντουάρτε έξω από τη περιοχή (1-1). Η Λαμία βρήκε δίχτυα δύο λεπτά αργότερα με τον Μανούσο αλλά το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Η Λαμία συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο τέρμα το οποίο ήρθε στο 68’ από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού. Από σέντρα του Μανούσου, ο Μαρτίνεθ έκανε τη κεφαλιά για τον Νούνιες που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και στο 90’ τσίμπησαν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Βαρόνε που με σουτ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Μανούσος, Αντέτζο, Γκολέμιτς, Σαράνοφ – Βαρόνε

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (58΄ Γκολέμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (58΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (81΄ Τσούκαλος), Τιρόνε (74΄ Σαρμαντάς), Μανούσος (74΄ Αραμπούλι)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι (82΄ Μορσάι), Βργκοτς, Κορνέλιους (87΄ Μπαρμπόσα), Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες (82΄ Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας (+90΄ Αντούνιες), Ντουάρτε, Βέργος (+90΄ Μπελεβώνης).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος